Guia pràctica per co-crear a l’escola. He escrit aquesta guia com a resultat de les experiències en l’àmbit de la co-creació i l’eduació amb projectes com noubarrisnou  o noupaticastellum. És un llibre dirigit a mestres, famílies, monitors/es o qualsevol persona que vulgui iniciar un procés de co-creació. Si bé ha estat escrita pensant en un context educatiu -i més concretament una escola d’infantil i primària- veureu que les activitats i eines que proposo són aplicables a qualsevol context.

La guia consta de cinc capítols, un per cada una de les fases del procés de co-creació -Conèixer, Co-crear, Construir i Celebrar- i un d’inicial que explica com dissenyar el procés en sí. En cada un d’ells trobaràs eines, consells i trucs amb l’objectiu d’orientar-te i fer-te més fàcil el disseny i gestió del procés.

Des d’aquí m’agradaria donar les gràcies a l’equip docent, l’AFA i les famílies de l’Escola Castellum de Sant Julià de Ramis pel seu entusiasme i dedicació al projecte. Sense ells la aquesta guia no hauria estat possible.

Descarrega’t la Guia a través de www.cocreable.org 

 

Amb el suport de:

 

CoNCA – Generalitat de Catalunya